steenstrips binnen
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Je huis aanpakken is iets wat veel mensen wel op het lijstje hebben staan, maar toch telkens weer uitstellen naar een later moment. De tijd is bijvoorbeeld niet goed of je bent net te druk. Dit is ook logisch, maar wanneer je merkt dat je wel tijd hebt moet je eigenlijk ook meteen actie ondernemen. Anders zal het er nooit van komen. Wanneer je dan naar de muren gaat kijken kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om er een nieuw kleurtje op te doen, maar je kunt ook nog kiezen voor behang. Dit zijn echter wel standaard dingen die iedereen heeft. Mocht je een keer iets nieuws willen dan kun je ook kiezen voor steenstrips binnen. Dit zijn dan letterlijk strips gemaakt van steen die je dan met de handige zelfklevende strip kunt ophangen. Mocht je ze nog op maat moeten maken dan kun je dit met een cirkelzaag gemakkelijk doen.

steenstrips binnen

Je oude tegels laten zitten

Het handige van de steenstrips binnen is dat je de oude tegels niet eens van de muur hoeft te halen. Je kunt dit er namelijk meteen overheen maken. Zo zul je dan ook zien dat je hier verder alleen maar de strip recht hoeft op te plakken en dat je dan al klaar bent. Makkelijker wordt het eigenlijk niet. Je zult ook niks zien van de tegels die je eerst had en het zal daadwerkelijk lijken alsof je een hele nieuwe muur hebt, terwijl je alleen een nieuwe laag op de muur hebt gemaakt.

Handig voor iedereen

Mocht jij dus op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om de muren in huis een hele make-over te geven, dan is dit meer dan geschikt. De steenstrips binnen passen namelijk wel bij elk interieur. Het enige waar je eigenlijk op moet letten is of je de strips mooi vindt, maar dat is gemakkelijk gedaan!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %