solatube
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Daglicht is erg belangrijk in het mensenleven en daarom zie je ook dat elk gebouw vaak ramen heeft. Dit is om er voor te zorgen dat er licht in huis komt van een natuurlijke bron, de zon. Alleen zie je soms ook dat het niet mogelijk is om overal een raam te plaatsen. Wees dan niet getreurd want er zijn nog genoeg andere oplossingen om alsnog daglicht in huis de krijgen. Sloop bijvoorbeeld je muur eruit, dan heb je meteen daglicht en ook frisse lucht. Dat is natuurlijk geen goede oplossing, maar wat wel een goede oplossing is, is een solatube. Dit is een speciale buis die vanaf het dak naar beneden gaat zodat je in een bepaalde kamer licht krijgt waar je dus geen raam kunt plaatsen.

Bij alle soorten huizen

Het is ook fijn om te weten dat je bijna bij alle soorten huizen deze solatube kunt laten installeren. Het maakt dus ook niet uit of je een plat dak hebt of een schuin dak, voor beide varianten zal er een speciaal pakket zijn zodat jij of een professional dit goed kan monteren. Je kunt het namelijk ook zelf maken. Er zal een handleiding bij zitten die alles stuk voor stuk uitlegt hoe je het moet doen. Heb je twee linker handen? Wees dan niet getreurd want ook bij jou in de buurt zal er een bedrijf zijn wat het voor jou kan installeren.

solatube

Vierkant?

Een solatube is een buis. Buizen zijn vaak rond, maar je kunt ook kiezen voor de vierkante variant. Het effect zal ongeveer hetzelfde zijn, alleen zal het er iets anders uitzien. Het kan namelijk zo zijn dat vierkant beter bij je interieur staat dan rond. Als je alles in de kamer bijvoorbeeld strak en met rechthoekige vormen hebt is het wel zo mooi dat de tube ook vierkant is.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %