0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Het kiezen van raamdecoratie is nog niet zo eenvoudig, daar moet je wel even goed over nadenken. Raamdecoraties zoals een rolluik  zijn ook een grote uitgave voor portemonnee. Je kunt ook niet zomaar een week later weer overstappen naar een ander raamdecoratie omdat je toch begon te twijfelen over de vorige. Je moet er dus goed over nadenken voordat je nieuwe raamdecoratie aanschaft. De raamdecoratie moet natuurlijk ook passen bij je interieur. Het moet natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn omdat het wat langer mee moet gaan. 

Basic raamdecoratie 

Basic kleuren zijn altijd goed die passen overal bij en worden daarom ook vaak gekozen door mensen. Vooral de kleur grijs is erg populair onder de gemiddelde Nederlander voor raamdecoratie. De kleur grijs past ook overal bij dat is wel een voordeel. Basic kleuren passen vaak ook in elk interieur, maar is dat niet een beetje saai? Natuurlijk wil je wel dat je raamdecoratie bij je interieur past en dan is een basic kleur zeker een goede optie. 

Uitgesproken 

Het tegenovergestelde van basic kleuren zijn kleuren die uitgesproken zijn. Als je een kleurencirkel hebt  staan de basic kleuren en de uitgesproken kleuren tegenover elkaar in de cirkel. uitgesproken kleuren kunnen een schitterende aanvulling geven aan je interieur. Uitgesproken kleuren geven vaak een klassieke uitstraling aan je interieur.  Maar ook ook echt een statement geven aan je interieur en een moderne uitstraling geven. Sommige mensen vinden uitgespoken kleuren iets te heftigs en is misschien een basic kleur beter. 

Warme kleuren 

Gelukkig is er altijd nog een middenweg. Je kunt namelijk een raamdecoratie kopen redelijk neutraal is maar toch anders.  Kies voor een zachte kleur zoals lichte bruintinten of voor een pastelkleur. Die kleuren zijn niet zo uitgesproken en geeft net een speciale touch aan je  interieur. De bruinachtige tinten of de pastelkleuren zijn ook zeker niet saai. het geeft een sierlijke en geeft een mooie aanvulling aan je interieur. Het straalt rust en balans uit en dat vinden mensen prettig. 

Het is dus belangrijk om vooraf goed na te denken over de kleuren maar vergeet ook zeker niet na te denken over het soort raamdecoratie en het materiaal. meer op de website van somfy.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %