Farrow & Ball
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Vele mensen verven met kleurpigmenten. Pigmenten zijn namelijk gekleurde poeders die niet kunnen oplossen in de vloeistof waarmee ze worden gemengd. Ze moeten worden gemalen en regelmatig in bindmiddel achtig verf worden verdeeld. Eigenschappen van de verf zijn meestal de kleur, kleurkracht en dekkracht/transparantie deze worden bepaald door onder andere het type pigment. Als een kleurgevende namelijk in een vloeistof wordt opgelost (het uiteenvallen van de verf), dan noemen we de stof geen pigment maar een kleurstof. Farrow & Ball is een van de meest vertrouwde bedrijven op het gebied van het verkopen van pigment verf. 

Lichteenheid en toepassing

De lichtechtheid van oplosbare kleurstoffen van verf en inkt zijn meestal slecht en matig, Farrow & Ball leveren namelijk duurzame kleuren die zowel gebruikt kunnen worden voor kunst schilderen als voor het schilderen van bijvoorbeeld muren. Voor bijvoorbeeld de illustrator of de hobbyist is de lichtechtheid namelijk een stuk minder van belang, ondanks dat het nog steeds wel aangeraden wordt. Een illustratie wordt meestal namelijk gedrukt, waarna het origineel in bijvoorbeeld het donker bewaard kan worden. Kinderen en hobbyisten stellen meestal niet de dezelfde eisen als bijvoorbeeld kunstenaars of vakmensen, maar dit is wel erg aangeraden. Dat komt omdat pigment verf zorgt voor een mooie en duurzame aanbreng van kleuren. 

Farrow & Ball

Verschil duurzame en goedkope verf pigmenten

Duurzame verf pigmenten is zoals eerder verteld dus op veel vlakken een stuk beter dan goedkopere verf, zoals op het gebied van licht, duurzaamheid en in uiterlijk. Een bedrijf zoals Farrow & Ball leveren dit soort pigmenten voor een erg betaalbare prijs, verder heeft dit bedrijf al 70 jaar lang ervaring met dit soort verf. Wat in principe betekent dat dit bedrijf een van de meest vertrouwelijke bedrijven is voor de klant. Bovendien gebruiken ze een oud recept van vertrouwen wat een erg mooie en duurzame kleurpigment verf creëert.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %