kamado bbq
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Op een kamado bbq kun je uiteraard heel erg veel verschillende dingen maken. Hierdoor kun je dus heel erg creatief zijn met de gerechten die je besluit te maken op een mooie kamado bbq. Het kan echter zo zijn dat je zelf geen idee hebt welke lekkere dingen jij op de kamado bbq kan maken. Dan is het een heel erg goed idee om hieronder verder te lezen. Je vindt hier namelijk heel erg veel inspiratie voor de allerlekkerste gerechten die jij op de kamado bbq kan maken. Er is iets voor iedereen: van simpele gerechten tot moeilijkere gerechten. 

Zelf spiesjes maken

Voor wie nog niet zo heel erg veel ervaring heeft met de bbq, is het een heel erg goed idee om te beginnen met het maken van lekkere spiesjes. Dit is namelijk vrij simpel. Je kunt zelf een aantal satéstokjes kopen en hier vervolgens van alles aan spiesen. Het is mogelijk om te kiezen voor een combinatie van vlees en groenten, maar je kunt ook volledig vegetarische spiesjes maken. Hierdoor zijn spiesjes dus heel erg goed geschikt voor allerlei verschillende levensstijlen. 

kamado bbq

Burgers op de bbq

Het is ook altijd een goed idee om zelf burgers te maken voor op de kamado bbq. Ook deze zijn goed geschikt voor iedereen. Je kunt er namelijk voor kiezen om burgers te maken van echt vlees, maar je kunt ook heel erg goed kiezen voor vegaburgers. Wanneer je hamburgerbroodjes en sauzen koopt, kan iedereen zijn eigen hamburger broodje maken. Hierdoor is het geschikt voor iedereen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %