Welke zonwering past bij uw woning?
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Tips bij het kiezen van de juiste zonwering

Bent u op zoek naar zonwering voor uw woning? Dan bent u vast al wel verschillende soorten zonwering tegengekomen. Van markiezen tot jaloezieën, van zonneschermen tot horren. Er is zoveel mogelijk op het gebied van zonwering. Zo kunt u ook kiezen voor rolluiken of screens. Dit zijn toch wel de twee populairste typen zonwering. Maar welke zonwering past beter bij uw woning? Wij zetten de voor- en nadelen van beide opties voor u op een rijtje, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Behoud het zicht naar buiten met screens

Welke zonwering kiezen is lastig. Gelukkig kunnen we u daarbij helpen. Wilt u graag de zon buiten houden, maar wel nog van binnen naar buiten kunnen kijken? Dan zijn screens de perfecte zonwering voor uw woning! Screens zijn gemaakt van een soort gaasdoek dat de zon weert, maar wel licht doorlaat. Daarbij zijn screens ook windbestendig.

Betere isolatie met rolluiken

Het verschil met screens is dat rolluiken zowel de zon als het licht weren. Dat kan een groot voordeel zijn als u wilt slapen terwijl het buiten nog licht is. Daarnaast bieden rolluiken u nog een aantal extra voordelen. Zo zijn rolluiken een goede isolatie. Zowel tegen warmte als kou. En ook geluid! Met dichte rolluiken kunt u het ’s zomers koel en ’s winters warm houden in huis en heeft u minder last van de geluiden buiten. Hierbij komt ook nog dat rolluiken bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en ook inbraakwerend zijn.

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Screens en rolluiken hebben beide hun voor- en nadelen. Als het verduisterende effect niet wenselijk is, zijn screens een betere keuze voor u. Als dit geen probleem voor u is, zijn rolluiken beter dan screens. Ook interessant: horren van hoge kwaliteit.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %