Horren op maat laten maken
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Vliegen en andere insecten hebben maar een kleine opening nodig om binnen te komen, wil je gebruik maken van horren dien je ervoor te zorgen dat deze perfect op maat worden gemaakt zodat ze mooi aansluiten op je kozijn. Horren op maat laten maken, kun je het beste overlaten aan de specialist. Op deze manier heb je de zekerheid dat de horren niet alleen mooi passen, maar er ook netjes uitzien voor je interieur. Natuurlijk kun je wel de gewenste kleur kiezen, en worden de horren ook ingemeten bij je thuis.

Horren op maat laten maken

Boren en schroeven is niet nodig

Wanneer je denkt aan horren op maat laten maken, komt het eerste in je op dat er geboord en geschroefd moet worden in het kozijn. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden waarbij er niet geboord of geschroefd hoeft te worden, maar kan er gebruikt worden gemaakt van magneetstrips. Het plaatsen van dit soort horren is zeer eenvoudig, vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot de kozijnen bij jouw thuis. Ook het inmeten hoef je geen enkele zorg over te hebben, dit wordt namelijk verzorgt door de specialisten van instyledecoration.nl zodat de horren perfect passen bij ramen en deuren.

Past perfect binnen je interieur

Horren op maat laten maken is niet alleen zeer praktisch om insecten buiten de deur te houden, ook passen de horren perfect binnen het interieur. Kies de kleur die je mooi vindt en bij de andere spullen past, en je hebt een mooie en stijlvolle aanvulling op je interieur. Wat betreft het gaas van de horren, kun je daar ook uit verschillende soorten kiezen. De specialist kan bij het inmeten diverse stalen meenemen, waaruit je een keuze kunt maken. Ben je akkoord met de prijs en het soort hor wat je wilt, dan wordt er direct begonnen met de productie van de horren. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %