0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Als je je badkamer een upgrade wilt geven, overweeg dan om een betonfineer toe te voegen. Dit slijtvaste betonstuc is zeer duurzaam en bestand tegen hitte, vocht en bacterievorming. Bovendien kan het worden aangepast aan de esthetiek van elke kamer. Lees verder voor meer informatie over waarom een betonfineer de perfecte toevoeging aan je badkamer kan zijn!

Voordelen van een beton cire

Een beton cire geeft je badkamer een elegant tintje en is tegelijkertijd duurzaam. Het materiaal is veel minder poreus dan andere oppervlakken zoals tegels of hout, wat betekent dat het geen vocht opneemt of bacteriën verstopt. Bovendien is het uitstekend hittebestendig, zodat het niet kromtrekt of barst bij extreme temperaturen of vochtigheid. Tenslotte is het door zijn natuurlijke kleurstelling gemakkelijk te combineren met elke inrichting of meubelstijl in je huis.

Installatieproces

Het installeren van een beton cire is niet zo moeilijk als sommigen misschien denken. Eerst worden de muren voorbereid door oude verf en andere materialen die het installatieproces zouden kunnen hinderen te verwijderen. Vervolgens worden de muren bedekt met een kit voor extra bescherming tegen waterschade en andere mogelijke problemen. Nadat deze stap is voltooid, wordt lijm op de muur aangebracht en worden de panelen op hun plaats gelegd voordat ze met schroeven worden vastgezet. Tenslotte worden alle panelen aan elkaar gevoegd, zodat er geen water tussen de panelen kan komen en de muur erachter na verloop van tijd niet kan beschadigen.

Onderhoud van je beton cire

Eenmaal goed geïnstalleerd en goed afgedicht, is er niet veel onderhoud nodig voor de verzorging van je nieuwe betonfineer in de badkamer. Het enige wat je moet doen is regelmatig vuil of resten op de oppervlakken wegvegen met milde zeep en water met een zachte doek; gebruik geen agressieve chemicaliën, want dat kan je nieuwe oppervlak na verloop van tijd beschadigen! Vermijd bovendien het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen en sponzen die het oppervlak van je betonfineer na verloop van tijd kunnen bekrassen of dof maken. Een badkamer met beton ciré is dus helemaal nog niet zo’n slecht idee.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %