0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

97Mijn zoon en ik hebben nogal wat met elkaar uit te wisselen natuurlijk, en keer op keer besef ik me weer hoe een geluk we hebben gehad allebei tegelijkertijd met deze interesse bezig te zijn. Immers, erg veel leukers is er natuurlijk niet te bedenken dan elkaar permanent te kunnen aansteken met het heilige vuur der bezieling. En met zo’n passie voor architectuur en ontwerpen is het voor ons beiden een feest dat in elkaar te kunnen ontdekken natuurlijk!

93

Heb jij je wellicht op eenzelfde queeste begeven?

Van de week zijn we nog samen op een ‘excursie’ geweest, toen mijn zoon besloot houten garagedeuren aan zijn huis te willen hebben. Hij is zijn recent gekochte woning aan het verbouwen en is op dit terrein zelf niet zo sterk, hoewel het zijns inziens onmisbaar is bij zijn huis. Dan moet je dus advies inwinnen van de expert! En de onbetwiste expert op dit terrein is Different Doors, zo is ons gebleken.

90

Ik ben enorm te spreken over de resultaten die dit bedrijf in het verleden heeft geboekt en wilde enkele foto’s met jullie delen van zulke resultaten, die immers verbluffend zijn. Mijn zoon heeft inmiddels in samenwerking met ondergetekende en deze firma een schets uitgewerkt voor het ontwerp van zijn eigen houten garagedeuren, waarover ik op later moment in dit blog nog wel eens zal berichten. Voor nu vast enkele voorbeelden van de belofte die er ligt, voor de lezer die zich heden ten dage op eenzelfde queeste heeft begeven.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %