0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Investeren in isoleren loont, zelfs in een tijd waarin de energieprijzen even niet fors stijgen. Voor ons is dat de reden geweest om naast zonepanelen ook voor een nieuwe Cv-ketel te kiezen.

Holland Warmte Remeha Calenta

Omdat je er en jarenlang plezier van wilt hebben en zo weinig als maar mogelijk aan gas wilt verbruiken, kies je niet zo maar een Cv-ketel. We hebben bij al onze vrienden en bekenden naar hun ketel gevraagd. Of zij tevreden zijn met de prestaties, hoe ze omgaan met onderhoud en of ze hebben gekozen voor een gewone of een combi-ketel. Wat ons opviel was dat veel mensen geen idee hebben waar de verwarming op draait.

Remeha-Calenta-cv-ketelOnderhoud

Dus hebben we een paar flessen wijn geïnvesteerd, samen met een paar avonden en zijn op zoek gegaan naar informatie over zowel de Cv-ketel op zich, als over zaken als onderhoudsvrij en onderhoudsarm. Bij hollandwarmte.nl kwamen wij bij de Rehema Calenta terecht. Daarvan beweren zij dat het de beste ketel is die er op HR-gebied te koop is. Dus zijn we dat verder uit gaan zoeken. Dat heeft er toe geleid dat wij tegenwoordig onze warmte krijgen van een Holland Warmte Remeha Calenta. Uiteraard zijn we benieuwd naar het verbruik aan het eind van de winter, alhoewel het er op lijkt dat dat werkelijk lager uit zal gaan vallen. Wij zijn gezwicht voor de combi-ketel, waardoor we geen aparte geiser meer nodig hebben en we hebben geleerd dat jaarlijks onderhoud er voor zorgt dat de ketel, ook na jaren, optimaal blijft leveren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %