0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Bij Thuisin kun je shoppen voor je eigen woning. Een nieuwe vloer of wellicht raamdecoratie die je eens wilt vervangen? Voldoende keuze en het leukste is dat zij dit voor jou kunnen realiseren! Voor een paar weken wilde ik eens wat anders hebben dan de standaard gordijnen die je in ieder huis wel terug ziet. Hierdoor ben ik bij meerdere winkels geweest om eens wat anders te vinden. Helaas vind je in de winkels alsnog de standaard kleuren en soorten. Zodoende is mijn keuze gevallen op het internet. Althans, daar een bedrijf zien te vinden die de unieke opgave heeft! Tijdens  mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Thuisin en ook niet meer gegaan. Dit bedrijf weet namelijk precies hoe dat je een woning gezellig en knus kunt inrichten.

Goed geholpen door Thuisin

Thuisin

Bij het zien van het assortiment merkte ik al snel dat ik voldoende keuze had. Ook in de prijzen hanteren zij leuke bedragen en daar hield ik wel van. Zo heb ik een offerte opgevraagd voor de raamdecoratie in de woonkamer. Deze offerte kreeg ik vrij snel terug en daar stond ik behoorlijk van te kijken. De kosten die zij hanteren inclusief het monteren is namelijk erg interessant. Hier heb ik akkoord op gegeven en de afspraak voor de montage werd snel gemaakt.

Zo stond Thuisin netjes op de afgesproken dag bij ons thuis met de raamdecoratie en gereedschap. Binnen een paar minuten was het geregeld en gingen zij weer naar de zaak. Nu kan ik lekker genieten van mijn nieuwe raamdecoratie in de woonkamer!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %