0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Bent u op zoek naar een aluminium deurluifel? Dan bent u bij Luifel aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende luifels, waaronder de aluminium deurluifel. Er is voor iedereen een geschikte aluminium deurluifel te vinden die aan al uw wensen voldoet.  

Verzending en retour van deurluifels / aluminium deurluifel

De standaard levertijd van een luifel van glas, aluminium of polyester is ongeveer 5 weken na bestelling. Deze luifels worden voor u op maat gemaakt en kunnen dus niet geretourneerd worden. Het zijn maatwerkproducten die niet vallen onder de normale retours voorwaarden voor particulieren. Alle luifels worden met een vrachtvervoerder uitgeleverd waarbij het glas altijd apart op een glasbok geleverd wordt.

Uitzondering zijn de kunststof luifels waarvan er wel een voorraad is Deze worden afgeleverd via een pakketservice en kunnen binnen de wettelijke periode van 14 dagen na levering zonder opgaaf van reden worden geretourneerd naar een door de opgegeven adressen.

Eigen ervaring

Onlangs heb ik een aluminium deurluifel gekocht bij Luifel. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede luifel, maar in winkels kwam ik geen goede tegen. Ik besloot daarom op het internet informatie op te zoeken en een goed bedrijf te zoeken met kwaliteit deurluifels. Ik kwam al snel uit bij Luifel. Zij hebben een zeer groot aanbod met voor ieder wat wils. Ik heb de perfecte aluminium deurluifel uitgezocht en deze besteld. De levering was erg snel en ben erg blij met het eindresultaat!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %