0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Wat is (marmer)composiet eigenlijk?

 

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen binnen composiet betreft ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst, uitgehard en uiteindelijk gepolijst. Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding biedt composiet veel keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er).

NATUURSTEENvakman

De kleur Toscana:

 

Toscana; Een bijzondere kleurtint die het beste te omschrijven is als een mix tussen beige en lichtbruin met grovere korrel marmercomposiet. Een warme kleurtint met marmerlook tekeningen, voor een sfeervolle uitstraling. De Toscana past in een grote diversiteit van interieurstijlen en voegt op een subtiele wijze een klassieke en luxe ‘touch’ toe. Deze kleurtint is een prachtig voorbeeld van de mooie natuursteen look die mogelijk zijn met composiet als materiaal. Vindt u de wat ‘grovere’  tekeningen mooi, maar wil je een iets lichtere kleur, bekijk dan eens onze Bianco en wil je dit in een donkere kleur, dan is Maronne wellicht iets voor u!

 

Composiet vensterbanken op maat & snel in huis; NATUURSTEENvakman.nl. Voor welke kleur u ook gaat, een composiet vensterbank bestelt u bij ons snel en voordelig online. Wij hebben een prachtige collectie marmer composiet vensterbanken samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen. Iedere vensterbank van composiet wordt in onze eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuisbezorgd. Nergens ontvangt u een composiet vensterbank op maat voor deze prijs & binnen deze levertermijn.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %