0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Wilt u een beton schutting compleet op maat? Dat kan gewoon bij Schutting33.nl. In de webwinkel kunt u, op de centimeter nauwkeurig, de lengte en hoogte van uw beton schutting aangeven. Wanneer u dit heeft gedaan, krijgt u direct een prijsstelling te zien van uw gewenste beton schutting op maat. Vervolgens kunt u in de vervolgstappen kiezen voor een kleurtje, motief en nog veel meer andere accessoires waarmee u de beton schutting kunt gaan aankleden. Het bestellen van de schutting kan ook gewoon eenvoudig online! Welke beton schutting gaat u kiezen? Bekijk nu uw betonnen schutting bij Schutting33.nl.

Schutting33

Schutting33 biedt u de laagste prijsgarantie op betonnen schuttingen, de allerbeste kwaliteit en een ruime showtuin waar u diverse motieven van de beton schutting kunt gaan bekijken. Bij het bestellen van een beton schutting kunt u uw levering binnen 1-2 weken aan huis verwachten. Ook is de webwinkel van Schutting33 voorzien van SSL-beveiliging, zo zijn uw gegevens altijd privé op de website. De beton schuttingen zijn in verschillende hoogtes en lengtes te verkrijgen. U kunt zelf kiezen om de beton schutting zelf te monteren met de handleidingen van Schutting33, echter moet u wel rekening houden met het feit dat u dan aan de slag gaat met erg zware materialen.

 

Betonpalen voor de beton schutting geleverd vanaf een hoogte van 40 centimeter boven maaiveld tot een hoogte van 280 centimeter. Het gedeelte wat onder het maaiveld komt is 50 centimeter. Elke betonpaal weegt ongeveer 80 kilogram, dit varieert natuurlijk bij de hoogte van de paal. De betonpanelen zijn 200 centimeter lang en 40 centimeter hoog. U kunt de panelen opstapelen tot maximaal 7 stuks hoog (280 centimeter). Elke betonpaneel weegt ongeveer 50 kilogram. Natuurlijk is dit erg zwaar en daarom wordt het aangeraden om een beton schutting minstens met 3 personen te plaatsen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %