0 0
Read Time:51 Second

Natuurgetrouw laminaat, dat krijgt u wanneer u kiest voor Parador Trendtime 6 laminaat. Deze hoogwaardige laminaatserie van Parador is uniek en eigentijds en geeft uw woning of bedrijfspand de warmte die u zoekt. Geniet van een landhuisvloer in diverse kleuren en combineer het met de voordelen van laminaat. Eenvoudig af te nemen en in vergelijking met andere vloeren is Parador laminaat een stuk voordeliger.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-100224_1473988_Parador_Laminaat TrendTime 6 4V_Bouwhout  zaagruwe struct v-kant_side

Moderne productlijn

Parador Trendtime 6 laminaat is zeer veelzijdig en biedt een goede bescherming tegen vocht. De speciale vierzijdige v-groef geeft het laminaat meer diepte en zorgt dat het nagenoeg niet meer te onderscheiden is van natuurlijke materialen. De kwaliteit, de hoge belastbaarheid en een goede vochtbescherming maken van Parador Trendtime 6 laminaat een aanwinst voor uw vloer. Het Parador laminaat is eveneens microkrasbestendig en kan eenvoudig worden gelegd dankzij een gepatenteerd kliksysteem. U heeft maar liefst 25 jaar garantie op Parador Trendtime 6 laminaat!

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-100239_1567472_Parador_Laminaat TrendTime 6 4V_Eiken Valere donker gekalkt nat. structuur v-kant_front

Meer weten of advies op maat? Bij Laminaat en Parket geven we antwoord op al uw vragen over Parador Trendtime 6 laminaat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %