0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Een trap werd vroeger nogal eens bekleed met vloerbedekking. Lang geen gek idee omdat dit beschadiging van de trap tegengaat en tegelijkertijd ook geluiddempend werkt. Haal je de vloerbedekking er echter af omdat deze versleten is, dan is de kans groot dat je een kale trap met lijmresten overhoudt. Om de trap toch weer toonbaar te maken kun je dan ook kiezen voor een traprenovatie.


Renoveren open trap

Bij Stairz Traprenovatie kunnen ze open en dichte trappen renoveren en geven daar meteen 20 jaar garantie op zodat jij de zekerheid hebt dat je trap er altijd piekfijn uit ziet. Het renoveren van een open trap kan op verschillende manieren gedaan worden. Je kunt ervoor kiezen de trap volledig te laten renoveren maar ook een gedeeltelijke renovatie is mogelijk. Bij een volledige renovatie worden de treden rondom behandeld, bij een enkelzijdige wordt de onderkant niet gedaan maar die zou je ook zelf kunnen schilderen in dat geval. Hou er altijd rekening mee dat je ook tegen de onderkant van een trap aankijkt als je beneden staat. Als de trap zich in de woonkamer bevindt en er onderdeel van uitmaakt is een volledige renovatie zeker mooier voor de aanblik ervan.
Renoveren dichte trap

Veel trappen zijn dichte modellen. Deze trappen kunnen ook volledig gerenoveerd worden. Bij een dergelijke renovatie kan alles vernieuwd worden. Niet alleen de treden worden voorzien van nieuwe overzettreden, ook de stootboorden, onderlijsten en traplijsten worden nieuw aangebracht zodat het resultaat een volledige nieuwe en ook dusdanig ogende trap is.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %