0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Tegenwoordig is het voor iedereen belangrijk om een energiezuinig huis te hebben. Steeds meer mensen geven aan dat ze milieubewuster willen gaan leven. Niet alleen voor hunzelf, maar ook voor de volgende generaties. De beste manier om dit te doen is minder elektriciteit gebruiken en gebruik te maken van groene energie. Om dit te bereiken kan je het beste LED lampen van Euroledshop.nl gebruiken. LED lampen zijn vele malen zuiniger dan alle andere typen verlichting. Daarnaast garandeert Euroledshop.nl jouw van de beste LED lampen die niet alleen zuinig zijn, maar ook veel langer meegaan.

Ben jij op zoek naar de beste LEDs, ga dan naar Euroledshop.nl; LED spots, lampen en panelen voor de beste prijs.

Waarom Euroledshop.nl?

Euroledshop.nl is de expert op het gebied van LED verlichting. Zo hebben ze een groot aanbod aan LED lampen, LED inbouwspots, LED opbouwspots en LED panelen. Elk van deze lampen zijn zeer gemakkelijk te installeren door het eenvoudige design en geven veel licht. Ondanks dat deze lampen veel licht produceren gebruiken ze maar weinig stroom. De meeste van deze lampen werken namelijk op 3 tot 5 Watt.

Om de kwaliteit van deze LED lampen te garanderen krijgt u altijd 3 jaar gratis fabrieksgarantie. Mocht het product na deze 3 jaar defect raken, dan geldt er een coulanceregeling. Om een indicatie te krijgen hoelang een een LED lamp meegaat: De gemiddelde LED gaat ongeveer 30.000 branduren mee. Dit is meer dan 30 keer zoveel dan een gloeilamp.

Welke type lampen heeft Euroledshop.nl?

Er zijn heel veel verschillende LED lampen op de markt, om het zoeken jou wat makkelijker te maken worden deze meestal in 5 categories ingedeeld:

  • LED inbouwspots; Deze inbouwspots zijn gemakkelijk weg te werken in het plafond, of bijvoorbeeld in de keuken. Ze produceren een prettig licht dat zowel verkrijgbaar is in het wit als warm-wit.
  • LED spots; Dit is het type LED licht waar de meeste mensen mee bekend zijn. Ze zijn gemakkelijk te installeren en sommige modellen kunnen elke gewenste kleur produceren, zelfs blauw, paars, groen of oranje.
  • LED panelen; Deze panelen hebben een groter oppervlakte dan normale LEDs waardoor ze een groot gedeelte kunnen verlichten.
  • LED opbouwspots; Deze spots zijn zoals de naam doet vermoeden gemakkelijk op iets te plaatsen. Hierdoor is de installatie uiterst simpel.

Daarnaast heb je natuurlijk ook andere LED lampen die een specifiek doel hebben zoals wandlampen en spiegellampen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %