0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Op dit moment moeten veel mensen geïnformeerd worden dat de meeste plafondverlichting op zijn best onvoldoende zijn voor een afgewerkte woonkamer en voor de meeste mensen zeer onvriendelijke verlichting.

Verzonken plafondarmaturen zijn een veelvoorkomende renovatiekeuze en worden vaak opgenomen als een uitgelicht element in nieuwe huizen. Ze zijn relatief goedkoop om te installeren en uit te voeren. Bovendien bieden inbouwarmaturen de mogelijkheid om een ​​enorme hoeveelheid zichtbaar licht over een grote uitbreiding te werpen.

Maar inbouwarmaturen bieden niet de beste verlichting voor specifieke taken die onze woonkamers gemeen hebben, noch zijn ze een flatterend licht voor dames vanaf een bepaalde leeftijd. Potlichten benadrukken elk gezichtsprobleem en bieden een harde kleurtint. Zelfs wanneer ze op een dimmer worden geplaatst om hun agressieve lumen te regelen, kan het hebben van een ongefilterde lichtbron direct boven het hoofd stress opleveren en bijdragen aan oogvermoeidheid.

Hoe voeg je verlichting toe aan een woonkamer zonder plafondverlichting?

Tafellampen die correct zijn gekozen voor een afgewerkte woonkamer, zullen een uitnodigende gracieuze sfeer aan de ruimte toevoegen. De gefilterde lichtkwaliteit helpt bij het creëren van een warme en ontspannende plek die je kunt delen met uw gasten.

wat accent- of taakverlichting nodig voor een activiteit zoals lezen of breien? Misschien heb je beide nodig?

Men wil vaak weten wat de beste soorten LED-lampen zijn voor hun lampen en vooral tafellampen. In plaats van een blauw licht dat klinisch aanvoelt, is een warm wit gunstiger en biedt het gratis verlichting voor woonkamers en slaapkamers. Als je een gezellige sfeer in de kamer wilt creëren, moet je proberen het wattage te verlagen. In plaats van 150 watt te gebruiken, probeer dan 100 of 60 of gebruik een tri light.

Je moet ook rekening houden met de omgeving en de beste locatie voor jouw tafellamp. Wil je hem op een bijzettafel naast een stoel plaatsen, of gaat hij op een plank of boekenkast? Een andere plaatsing die een zacht ‘over de schouder’ licht geeft, is op een console of een banktafel. (Denk eraan om voor veiligheid te zorgen en de netsnoeren weg te stoppen.)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %