lampen van light and living
0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Designer lampen hoeven tegenwoordig echt niet meer de hoofdprijs te kosten er zijn een hele hoop merken die mooie en stijlvolle lampen maken voor een goedkopere prijs. Een voorbeeld hiervan zijn de lampen van light and living. Dit is een merk dat hele stijlvolle en trending lampen maakt, maar ook meubels en accessoires. Hieronder een aantal trends en stijlen om eigen inspiratie op te doen.

Nieuwste trends

Een van de nieuwere trends is een heel stijlvolle buitenlamp. denk hierbij aan een zwart stalen behuizing met licht dat boven en onder uit komt tegen de muur omhoog. Of een windlicht dat als wandlamp toegepast kan worden en wat rustieker en landelijke oogt. Veel van deze buitenlampen zijn voorzien van een sensor en werken op beweging, dit is duurzaam en bespaart energie. De buitenlampen zijn stijlvol en naar smaak verkrijgbaar. dekleuk lamp die je erin toepast kan warm of wat koeler ogen wat daardoor ook weer een ander sfeer met zich meebrengt.

Hanglampen

De hanglamp is terug van weggeweest. Boven de eettafel of in de zithoek, je kunt hem tegenwoordig eigenlijk overal in het huis weer toepassen. De variaties in groten zijn dan ook erg uitgebreid, van een losse lamp tot 4 of 8 lichtpunten alles is momenteel verkrijgbaar. De soort hanglamp die je de laatste jaren steeds vaker ziet zijn de hanglampen met glazen kappen, in de vorm van bubbels of ovalen. Dit soort lampen komen vaak met led verlichting in een bronze warme kleur. Het is dus echt een manier om een statement te maken in huis en in de avond is het een mooi sfeer object.

De grote staande lamp

Iedereen heeft er denk ik wel is een gezien, een grote lamp die over de bank reikt tot boven de koffietafel. De lamp waarvan je niet zeker weet hoe het mogelijk is dat hij blijft staan. een Zwarte industriële lamp met een bolle kap. Zowel toe te passen in een moderner interieur als in een wat traditioneler interieur en verkrijgbaar en vele stijlen en kleuren. Een hele industriële lamp is de foto lamp, een grote lampenkap vaak met zilver of goud aan de binnenzijde een grote lichtbol in het midden en op een 3 poot. deze lamp is op meerdere plekken in huis toe te passen en kan een mooi statement zijn aan een industrieel interieur. De keuzen voor de juiste lamp is erg lastig, online kun je veel tegenkomen maar je hebt vaak geen idee of het echt staat en er ook echt zo uit ziet. Het helpt soms om naar een lampenwinkel te gaan en daar op locatie de lampen te kunnen vergelijken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %