0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

We hebben allemaal meer gordijnen dan we denken. We hebben gordijnen in de woonkamer, slaapkamer en sommige mensen hebben zelfs gordijnen in de keuken. Je zit lekker op de bank en je hebt echt geen zin om op te om de gordijnen te sluiten. Hoe makkelijk zou het dan zijn als je niet hoeft op te staan maar dat de gordijnen toch sluiten? Ook wil je natuurlijk de kans verkleinen dat er in jouw huis wordt ingebroken. Door middel van elektrische rolgordijnen denken inbrekers dat er iemand thuis is en wordt de kans op een inbraak een stuk kleiner. Nou dan heeft Poweredblinds de oplossing voor jouw namelijk elektrische rolgordijnen. 

Geen onderhoud nodig 

Gordijnen vangen veel stof op en moet je af en toe wassen. Dat kost veel tijd en eigenlijk wil je de tijd ergens anders aan besteden. Ook hebben gordijnen best wel vaak vast met vette vingers.  We hebben gordijnen vaker vast dan je denkt. Denk maar is even na hoe vaak jij de gordijnen open en dicht doet op één dag. Dat is vaker dan je denkt hé? Met behulp van elektrische gordijnen hoef je minder onderhoud te plegen.

Diefstal voorkomen 

Stel je bent niet thuis dan is het wel prettig dat inbrekers wel het gevoel hebben dat er iemand thuis is. Sommige mensen laten al hun lichten aan, Dat helpt dat natuurlijk al iets. Het is natuurlijk wel een beetje raar als de lichten de hele dag aan staan maar de gordijnen open blijven. Je kunt de lampen aansluiten op een tijdschakelaar daardoor staan de  lampen niet de hele dag aan. Hoe handig zou het zijn als de gordijnen ook sluiten op een bepaald moment? Heel handig toch, nou dan wordt het tijd om te investeren in elektrische gordijnen. Met deze gordijnen geef je inbrekers geen kans om in te breken.

 

Sommige mensen denken dat je een beetje lui wordt al je elektrische rolgordijnen laat plaatsen. Eigenlijk is dat ook wel een beetje zo want ja is natuurlijk een kleine moeite om de gordijnen te sluiten. Af en toe kan het heel handig zijn dat de gordijnen door middel van handgebaar dicht gaan, Namelijk als je handen vol hebt of als je niet thuis bent kan het best handig zijn die elektrische rolgordijnen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %