Click pvc
0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Er is één trend waar we op dit moment niet omheen kunnen; de two-toned keukens. Of je er nu van houdt of het haat; deze trend is een blijvertje! 

Marmer + tweekleurig

Het meest gebruikte materiaal in de keuken van tegenwoordig is marmer, gezien de neutrale en speelse look, door de lichte nerven die het marmer kan bevatten om het te veel aan wit af te breken. Marmer wordt vaak gebruikt als aanrecht-materiaal, wat visueel interessant maakt in een 2-kleurige keuken, aangezien je de keukenkasten onder het marmeren aanrecht een compleet andere kleur kunt geven. Diepe antracietkleurige keukenkastjes werken, bijvoorbeeld, naadloos samen met de grijze nerven in het marmer waardoor de speelse look extra wordt geaccentueerd.

 

Open rekken

De meeste tweekleurige keukens hebben tegenwoordig een wit bovenwerk met onderkasten in donkere kleuren, maar een andere populaire optie is het gebruik van open planken aan de bovenzijde om de illusie van een grotere ruimte te creëren. De keuken krijgt een modernere uitstraling en er kan hierdoor zoveel mogelijk licht naar binnenkomen. Als je een centraal punt in de keuken wilt creëren, zijn open planken een geweldige manier om je middelpunt in te kaderen, zonder alle opslagcapaciteit volledig te verliezen. 

 

Kleur + Wit

Dit is de combinatie die we het meest zien in tweekleurige keukens: Een geverfde kleur voor de onderste keukenkastjes, gecombineerd met een wit bovenwerk waarbij dezelfde kleur hardware wordt gebruikt om de twee aan elkaar te binden. Denk hierbij aan saliegroene kastdeurtjes welke contrast bieden in combinatie met het wit van de verdere keuken. Bij het kiezen van kleuren voor de keuken is het echter wel belangrijk om goed te weten wat lang mee zal gaan en wat kan worden gekoppeld aan de rest van het huis.

 

Speksteen 

Zoals eerder vermeld, is wit marmer of kwarts de meest gebruikte aanrechtkeuze, maar als het goed wordt gedaan, kan speksteen een uitstekende keuze zijn om een ​​beetje extra flair toe te voegen aan uw tweekleurige ontwerp. Spekstenen werkbladen worden een centraal punt wanneer ze worden gecombineerd met open bovenste planken in natuurlijk hout, waardoor de natuurlijke look wordt doorgetrokken.

Bron: www.keukenloods.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %