trap opknappen
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

trap opknappen

Tijd om te klussen

Samen met mijn man besloten wij onze vakantie dagen samen op te maken om wat verbouwingen in het huis tot stand te laten komen. Wij wilden ook de trap opknappen en dachten eerst dat wij dat wel zelf konden doen. Online had ik gezocht naar wat filmpjes die mij misschien instructies konden geven. Al snel kwam ik tot de realisatie dat ik dit werk beter kon uitbesteden. Ik zocht simpelweg op trap opknappen op het internet en kwam toen uit bij Daniels traprenovatie. Precies het bedrijf dat ik nodig had; zij kunnen namelijk alles dat ik aan mijn trap wilde veranderen. Zonder dat er een geheel nieuwe trap geinstalleerd moest worden voelt het toch als een nieuwe trap in mijn huis. Wij hebben de trap namelijk opnieuw laten bekleden en het is een verschil van dag en nacht!

trap opknappen

Hulp zoeken

Normaal gesproken doen wij een klus in huis wel zelf, maar van sommige dingen hebben wij gewoon geen kennis. Omdat wij de verbouwingen in ons huis in de vakantie deden hoefden wij niet extra vrij te vragen wanneer de mensen van Daniels traprenovatie onze trap onder handen gingen nemen. Win-win situatie dus, want zo konden wij zelf tegelijkertijd doorwerken aan de keuken bijvoorbeeld. Ik wil iedereen op het hart drukken dat hulp zoeken helemaal zo erg niet is en ook snel voor elkaar is. Met bedrijven als Daniels traprenovatie weet je altijd dat je goed zit en je dus een mooie nieuwe trap, bijvoorbeeld, hebt staan. Het werk is zo gedaan voor deze vakmensen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %