Click pvc
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Een mooie en stevige vloer is in vele huizen een heus visitekaartje. Het is vaak ook het eerste wat mensen zien wanneer ze je huis betreden. Het geeft meteen een indruk over je stijl en zelfs over je karakter. Veel mensen houden van houten vloeren, maar kijken vaak op tegen de toch wel hoge kosten die dat met zich meebrengt. Gelukkig zijn er betaalbare alternatieven.Click pvc

Pvc vloeren

Pvc is een kunststof alternatief voor echte houten vloeren. Het brengt grote voordelen met zich mee. Het ziet er precies uit zoals hout. Dit komt doordatop er op de bovenlaag van het materiaal een haarscherpe print is afgedrukt van de gewenste vloer, bijvoorbeeld eiken hout, of elke andere vorm van hout. Maar ook andere materialen kunnen erop worden afgebeeld, zoals tegels over zelfs vloerbedekking. Op die manier kan elk ander type worden nagebootst. Zo is een pvc vloer in tegenstelling tot bepaalde houten vloeren goed bestand tegen vocht en water. Daarnaast is pvc erg slijtvast en kan jaren mee. Misschien wel het grootste voordeel van pvc is de prijs. Het is aanzienlijk goedkoper dan hout, maar ziet er ondertussen wel levensecht uit. Daarnaast is pvc erg makkelijk zelf te leggen.

Click pvc

Naast het gebruikelijke pvc dat goed zelf te leggen is, bestaater ook een variant die het de doe-het-zelver wel heel erg gemakkelijk maakt om hem aan te leggen: click pvc. Wat houdt het in? De naam zegt het eigenlijk al. De planken kunnen door middel van een gemakkelijk klik systeem in elkaar worden geschakeld. Deze manier van leggen zorgt er niet alleen voor dat de vloer snel en makkelijk is gelegd, maar ook dat hij perfect aansluit. Dit resulteert in een zeer strak aangelegde vloer. Qua kwaliteit doet clcik pvc niets onder voor de standaard variant. Sterker nog, door het in elkaar geklikte systeem hebben deze vloeren de neiging om langer en strakker te blijven liggen dan de standaard pvc variant. Een ander voordeel van de klik variant is uiteraard dat je niet veel kennis hoeft te hebben als het gaat om het leggen van een vloer. Immers, je legt hem zoals je een puzzel zou leggen makkelijk en snel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %