baby dump
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

baby dumpVandaag wil ik over een andere onderwerp schrijven als dat jullie normaal van mij gewend zijn, namelijk de aanschaf van een Avent babyfoon. Nu zullen de meeste jonge moeders wel bekend zijn met dit merk. Zij staan namelijk bekend als een merk dat goede kwaliteit levert die betaalbaar is. Ook het je een diverse aanbod, zoals babyfoons met camera is wifi verbinding.

babyfoonZo heb ik ook meerder modellen van dit merk gezien op de site baby-dump.nl. Hier hebben ze eigenlijk alles voor baby’s, zoals jongens als meisjes. Ik kwam hier toevallig op uit omdat ik op zoek was naar een leuk cadeau voor een kraamvisite. Ik was op zoek naar een simpel cadeau voor een werkcollega. Maar ik kan jullie wel melden dat deze site zeker een aanrader is.

Meer over de Avent babyfoon

Wanneer je een Avent babyfoon neemt ben je verzekerd van topkwaliteit. Sommige modellen hebben een ingebouwde kamerthermometer om je te waarschuwen als de kamer te koud of te warm wordt. Slapende baby’s moeten het namelijk niet te warm hebben. Je hebt ook een controleerbare gevoeligheidsregeling, hiermee kun je nadat de baby ouder wat andere instellingen gebruiken. Wanneer de baby dan bijvoorbeeld geluid maakt dan ‘zingt’ de babyfoon een slaapliedje. Zo zijn er nog meerdere opties, hiervoor verwijs ik je graag naar hun website.

Avent babyfoon

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %