gietvloer voor nieuwbouw
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

De mooiste gietvloeren voor nieuwbouw

Heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht? Het leuke hiervan is dat u deze helemaal naar wens kunt inrichten, want nieuwbouwwoningen worden kaal opgeleverd. Bepaal zelf hoe de wanden afgewerkt moeten worden, welke kleuren u in uw interieur wilt verwerken en natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, welke vloer erin komt. Een populaire vloer voor nieuwbouw is de gietvloer. De gietvloer is zo populair omdat de vloer naadloos is, waardoor uw woning een strakke uitstraling krijgt. Bovendien zijn gietvloeren eenvoudig in onderhoud. Maar welke gietvloer kiest u? Wij geven u de top 3 gietvloeren voor nieuwbouw!

1. Betonlook gietvloer

De nummer 1 gietvloer voor nieuwbouw is de betonlook gietvloer. Een betonlook gietvloer is een gietvloer met de look van een echte betonvloer. Deze vloer past heel goed in het moderne interieur, een interieurstijl die vaak in in nieuwbouwwoningen wordt toegepast. Een betonlook gietvloer is in verschillende kleuren verkrijgbaar, van warm tot industrieel. Voor welke betonlook gietvloer kiest u?

2. PU gietvloer

Een PU gietvloer, ook wel een polyurethaan gietvloer genoemd, is ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Namelijk in alle RAL kleuren. Een PU gietvloer verkleurt niet. Dat betekent dat u lang van de gietvloer kunt genieten als u deze laat plaatsen in uw nieuwbouwwoning. PU gietvloeren hebben een dikte van 2 tot 3 mm. Hierdoor is de afstelling van deuren en/of deurposten in nieuwbouw vaak niet nodig. Ook hoeft u geen oude vloeren te verwijderen om een PU gietvloer aan te brengen. De ondergrond moet wel goed vastzitten, want vanwege de geringe laagdikte is de ondergrond leidend in het proces.

3. Epoxy gietvloer

Ook de epoxy gietvloer is populair bij nieuwbouw. De vloer is naadloos, vloeistofdicht en ondoordringbaar. Hierdoor kunt u bacterie- en/of schimmelgroei voorkomen. Een erg hygiënische vloer dus! Epoxy gietvloeren zijn over bijna elke ondergrond aan te brengen. Ze zorgen voor een strak uiterlijk. Wat u wel moet weten, is dat een epoxy gietvloer niet goed te combineren is met vloerverwarming. Er kunnen dan namelijk scheuren in de vloer ontstaan. Vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %