0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

 

 

 

Laatst kwam ik thuis van mijn werk, ik dacht bij mezelf:’hoe kan ik mijn huis gezelliger maken.’ Toen dacht ik niet meteen aan muurstickers, maar meer aan lampen enzo. Maar dat vond ik wat standaard, dus ik ging naar ideeën opzoek.

Het vult op

Uiteindelijk kwam ik op een site waar je muurstickers kon bestellen, je kon zelf alles bepalen, wat en hoe je het wilde, de grootte en ik kon het zelf plakken waar ik wilde. Dat leek mij wel wat dus ik ging zoeken naar ontwerpen die mij wel aanspraken, ik kwam heel veel ideeën tegen die wel leuk waren maar die niet echt mijn ding waren. Ik wilde groots, zodat mijn (toen nog) witte muur opgevuld werd met een afbeelding. Na een tijdje zoeken had ik wat ik wilde, ik bestelde het, plakte het op mijn muur, wat vrij simpel ging, en ja hoor, het zag er inderdaad opgevuld uit. Elke keer als ik nu thuis kom van mijn werk voelt het alsof mijn huis meer bezet is, alsof er meer spullen in mijn huis staan. Maar het is een simpele sticker.

 

muursticker_natuur_4_fullcolour_uitzicht01

Kwaliteit

Ik was er zeer over aan het twijfelen, wanneer ik iets zou bestellen, en het zou uitvergroten, zodat het over mijn muur verspreid was, dat het dan niet minder kwaliteit zou zijn. Tot mijn grote vreugde was dat niet zo, of ik nu een kleine sticker of een hele grote sticker bestel, de kwaliteit blijft hetzelfde en blijft dus top! De sticker is zo perfect op mijn muur, alsof het lijkt dat er een professioneel kunstschilder was geweest.

Ik ben er heel erg tevreden mee en ga nu zeker een tweede sticker bestellen.

 

muurstickers_lantaarnpaal_vogels_01

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %