Makelaar Nijmegen
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Homan Makelaardij is een makelaar uit Nijmegen en staat sinds 1998 voor u klaar als dé wijk makelaar Nijmegen. Het verkopen van uw huis is vaak een lastig en tijdrovend proces. Welke vraagprijs is het gunstigst en hoe presenteer ik mijn huis optimaal? Dit zijn zaken waar Homan Makelaardij zich sinds 1998 dagelijks mee bezig houdt. Maar wat is een makelaar eigenlijk? Werken als makelaar betekent dat je bemiddelt bij de koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren en ander vastgoed. Als partijen overeenstemming hebben bereikt, verzorgt de makelaar de contracten en andere formele zaken en administratie. Soms adviseert de makelaar de koper over hypotheken.

Wat doet een makelaar? 

Een makelaar is eigenlijk een soort tussenpersoon voor het verkopen voor bijvoorbeeld je huis. Een makelaar regelt alle taken hiervoor op de achtergrond zodat jij je hier verder niet druk over hoef te maken. Een makelaar gaat altijd voor de hoogste prijs voor jouw huis. Kan je een makelaar worden zonder diploma? Tegenwoordig kun je een makelaar worden zonder dat je in bezit bent van deze opleiding. Dat komt omdat, zoals de meeste beroepen in ons land, makelaar geen beschermd beroep meer is. Deze situatie is er al sinds 2001. Maar dit betekent niet dat je gelijk een goede makelaar bent. Het is altijd aangeraden om een opleiding te volgen. Dit zal alles een stuk makkelijk maken. 

Makelaar Nijmegen

Wat zijn de kosten van een makelaar?

Een makelaar Nijmegen kost in Nederland gemiddeld 1,1% van de verkoopopbrengst van de woning (2021). Ga voor het verkopen van een huis er dus vanuit dat je rond de € 4.450 kwijt bent om een woning te verkopen. Dat zijn de gemiddelde makelaarskosten die je maakt voor de verkoop van je huis. Dit zijn dan ook de inkomen van de makelaar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %