pampasgras
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Het komt best veel voor dat mensen die in een appartementencomplex wonen een eigen balkon hebben bij het appartement waar ze in wonen. In de meeste gevallen zijn deze balkonnetjes saai en zit er weinig sfeer aan. Zo heb je al snel een hekwerk die je niet weg kan halen en een betonnen vloer die er niet uit kan. Voor de betonnen vloer is tegenwoordig iets aan te doen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor grijs kunstgras op je balkon. Hiermee krijg je een zachtere ondergrond op je balkon waardoor het lekker aan je voeten voelt. En het gras is erg waterdoorlatend waardoor je geen verstoppingen krijgt van water op je balkon.

Voordelen

Als mensen denken aan kunstgras dan denken ze in de meeste gevallen alleen dat je dit neemt omdat je dan geen gras hoeft te maaien, maar er zitten nog meer voordelen aan dit soort gras. Zo is bijvoorbeeld grijs kunstgras kindvriendelijk, het wordt namelijk op veel scholen gebruikt onder speeltoestellen. Het gras is onderhoudsvriendelijk, uv-bestendig, rot- en schimmelvrij. Voor scholen is dit ideaal voor vervanging van tegels onder speeltoestellen omdat zo kinderen minder snel hun handen en benen kapot maken aan de tegels. En ze worden niet zo vies tijdens het spelen van bijvoorbeeld houtsnippers of natuurlijk gras.

Grijs kunstgras

Zelf aanleggen

Wanneer je in de tuin handig bent dan kan je ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te gaan leggen. Voor het aanleggen van grijs kunstgras is namelijk een acht stappenplan gemaakt waarmee eigenlijk iedereen zelf het kan gaan aanleggen. Houdt er wel rekening mee dat het niet alleen maar het uitrollen van het gras is. Er komt namelijk wel iets meer bij kijken dan je in eerste instantie zult kunnen denken. Zo heb je al snel een straathamer, straatzand en een trilplaat nodig voor het leggen van het gras.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %