0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

Het is een mooi idee om een boxspring met TV lift aan te schaffen. Zo kun je comfortabel TV kijken vanuit bed. De TV lift is automatisch geïntegreerd en in hoogte verstelbaar. Het scherm van de TV zit op de juiste kijkafstand en bevind zich op het voeteneind. Voor extra luxe en comfort is een boxspring met TV lift de ideale slaapkamer beleving. Je kunt het hele bed naar smaak samenstellen. Denk aan diverse kleuren van het voetbord zoals grijs stof, zwart leer of zelfs mooie trendy interieur kleuren zoals pastelgroen en geel. Een boxspring is verder het best liggende bed wat je kunt aanschaffen. Veel boxsprings zijn elektrisch verstelbaar waarbij je zelf de beste zit of lighouding van het bed bepaald.

 

Pluspunten


Je hebt geen muurmontage voor een TV nodig als je een TV lift hebt die onderdeel uitmaakt van het bed. Zo houd je de muur heel zonder boorgaten. Door de korte kijkafstand kun je het beeld van de TV scherper waarnemen. Ook een standaard boxspring kan de optie van een TV lift krijgen doordat je los het voetbord kiest van het bed. Net als de keuze voor een hoofdbord. Je kunt deze componenten bij het bed aanschaffen totdat je een compleet bed hebt. Je hebt ook combinaties van TV liften en boxspring bedden met een opbergla onderin de box. Laat je altijd goed informeren over het slaapcomfort elk bed en elk matras heeft weer zijn eigen kenmerken.

Matraskeuze


Ook de samenstelling van het matras is een vrije keuze bij een voetbord met TV lift. De boxen zijn stabiel en waterpas. Hierdoor liggen alle matrassen zeer comfortabel. Dit in tegenstelling tot een normale houten lattenbodem. De meest gekozen matrassen zijn pocketvering matrassen in combinatie met een topmatras. Door de dubbele werking heeft het bed meer zachte lagen. Koudschuim heeft de functie om vocht uit het matras te halen en is goed voor mensen met een hogere beleving aan warmte in de nacht. Met traagschuim verplaats je jezelf makkelijker in bed. Dit omdat er zo min mogelijk ligkuilen en deuken in het matras komen. Verder is een latex matras ook verkoelend. Latex schuim is erg hoog in kwaliteit en slijt niet snel. Deze soorten zijn zowel als basismatras en als topper te krijgen.

Verstelbare bedden


De meeste boxsprings met TV lift hebben ergonomische eigenschappen waardoor je veilig in bed zit of ligt. Vooral mensen met klachten aan het wervelkolom hebben baat bij een goede ergonomische boxspring waarbij je alle benodigdheden hebt zoals slapen, tv kijken, een computerspel spelen of lezen. Bij de boxspring kun je bijpassende nachtkastjes aanschaffen. Sommige bedden beschikken over een geïntegreerde leeslamp in het hoofdbord. Kortom, als je voor extra luxe en extra comfort wilt gaan neem je een boxspring met TV lift.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %