VDSTEENXXL
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

JesteigertjeDankzij Jesteigertje kan ik onze verbouwing in huis goed uitvoeren. Wij hadden namelijk eerst overal behang en van alles wat op de muren. Hier hebben wij toen die tijd voor gekozen om daar verandering in te brengen. Zodoende hebben wij de muren laten stucen. Als zij daarmee klaar waren konden wij er een andere kleur op aan gaan brengen. Het stucwerk werd erg snel gedaan door het bedrijf die wij hebben laten komen. Echter begon ik al snel te merken dat ik niet bij het plafond kan komen! De ladder die wij hadden is hier gewoonweg te klein voor.

Zo heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die een hoge ladder heeft. Het liefst een steiger zodat ik wat stabieler kan werken. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al snel terecht op de website van Jesteigertje. Dit bedrijf heeft voldoende mogelijkheden!

Bestelling geplaatst bij Jesteigertje

Aangezien ik  de kosten erg aantrekkelijk vond, heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf. In een mum van tijd was dit geregeld en hoefde ik alleen nog maar te wachten op de levering. Tot mijn grote verbazing had ik nog geen twee dagen later al mijn bestelling thuis én in gebruik! Ladder

De kwaliteit is oersterk en het plafond is al voorzien van een nieuwe kleur. Ik merk echt aan mijzelf dat ik met de steiger een stuk prettiger kan werken. De ladder is overigens niet slecht hoor, echter kan je met een steiger veel meer bereiken. Mocht jij ook opzoek zijn naar wat meer hoogte om te kunnen verbouwen in je eigen woning. Dan raad ik je echt aan om eens op de bovenstaande website te kijken. Een ruime keuze en niet te vergeten dat het materiaal erg sterk is om te gebruiken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %