0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Satijn of Glossy?

Glanzende vloeren zien er prachtig uit, maar vlek afwerkingen is gegroeid in populariteit, vooral in huishoudens met kleine kinderen. De belangrijkste reden: in vergelijking met hun glanzende tegenhangers, is het moeilijker om uit te glijden op een satijnen afwerking.

Hier zijn nog een paar vloerafwerking feiten:

  • Gewaxte Martijn de Wit pvc vloeren zijn niet alleen super glad, maar ze zijn ook niet zo duurzaam als een urethaan-gebaseerde coating.
  • Op waterbasis polyurethaan afwerkingen zijn lage VOC, wat betekent dat ze niet zo stinkend of gevaarlijk zijn om in te ademen als hun tegenhangers op basis van olie.

Wat is bij overspuiten de beste optie

Helaas, voor sommige van Martijn de Wit Vloeren is dit de enige oplossing. Droge, grimmige vloeren met diepe krassen en brede gaten zoals deze moeten worden overgespoten.

Het krijgen van de klus is een langdurig en arbeidsintensief proces. Van plan om het zelf te doen?  Elke stap is cruciaal: schuren, patchen, vlekken, en top coating duurt een weekend of meer om te voltooien als het oppervlakte voor overspuiten minder dan 500 vierkante meter.

Als u wilt dat uw vloeren professioneel opnieuw afgewerkt worden, kunt u lokale aannemers met behulp van verschillende online diensten zoals trustpilot of de consumentenbond kunnen raadplegen. Gemiddelde kosten zijn afhankelijk van uw woning, hoe groot deze is en wat er aan gedaan moet worden.

U zult offertes van drie of meer bedrijven willen krijgen, die een bezoek aan uw huis doen en zullen impliceren om de vloeren kosteloos te inspecteren. Voordat u beslist met welke ondernemer u contact wilt opnemen, gaat u als volgt te werk:

Lees al hun online beoordelingen zorgvuldig. Heb je vragen? Stuur een bericht naar de persoon die de beoordeling heeft achtergelaten voor aanvullende informatie. Bezorgd over valse beoordelingen? Authentieke gegevens geven meestal details over de ervaring van de gebruiker.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %