0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

windowdeco-4001Zoals de meeste van jullie weten heb ik in mijn huis al verschillende projecten afgerond. Ik gebruik de positieve ervaringen hiervan en deel deze graag met jullie. Ik krijg in mijn eigen omgeving dan ook vaak de vraag of ik vrienden of familie advies kan geven over alles wat met wonen te maken heeft. Dit gaat dan niet alleen over verbouwen, maar ook interieurtips geef ik graag. Ik blijf dan ook constant op de hoogte van de laatste woningtrends. Zo heb ik laatst bij mij zelf een originele manier gevonden om het huisnummer te weergeven. Het is natuurlijk ook altijd mooi als je metalen nummers gebruikt, maar ik kwam laatst op een site genaamd windowdeco.nl en daar kun het op een andere manier. Ik heb via windowdeco glasfolie mijn huisnummer op laten drukken op raamfolie, ook wel glasfolie genoemd. Ik moet zelf zeggen dat het resultaat prachtig is. Wat mij ook nog op viel is dat zij meerdere diensten aanbieden, die wellicht wel interessant zijn voor jullie.

raamfolie-voorbeeld-1

Glasfolie ontwerpen naar eigen ontwerp

glasfolie_huisnummer-220x150Bij windowdeco glasfolie kun je dus raamfolie op maat, naar eigen ontwerp maken. Zo kun jij, net als mij, jou unieke huisnummer, naam, tekst of logo laten bedrukken. Via hun site kun je dit zelf naar eigen smaak ontwerpen en wanneer je deze dan op slaat kun je het direct bestellen. Het werkt echt heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten raam- of glasfolie. De eerste is gesneden raamfolie, dit is ook wel bekend als graveerfolie, melkfolie of zandstraalfolie. Als tweede kun je full colour raamfolie nemen, dit is dus als het ware bedrukte glasfolie. De derde optie is om een transparantie folie te nemen, Optie vier is statische raamfolie, deze optie verkrijgbaar in wit of transparant. Ook kun je voor optie vijf gaan, dit is gesneden gekleurd vinyl, dit zijn de bekende plakletters. Als laatste optie kun je full colour stickers nemen. Deze zijn ook bedrukt met full colour vinyl prints.

Zoals je ziet zijn er opties genoeg. Ik raad jullie dan ook aan om hier eens een kijkje te nemen. Buiten hun uitgebreide keuze si de service ook nog eens heel goed!

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %