0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Nadat mijn moeder is overleden zaten we met een hoop spullen die we maar al te graag wilde houden, zo ook een prachtige antieke klok!

De meubels werden netjes opgeslagen, dit kwam later wel te pas. Maar de klok wilde ik graag in mijn woonkamer hebben hangen. Helaas ben ik erachter gekomen dat de klok niet meer slaat en daar baal ik enorm van. Ik wilde er dan ook voor zorgen dat de klok zou worden gemaakt zodat deze ook werkend in mijn woonkamer kan hangen. Door online te zoeken naar een uurwerkmaker ben ik terecht gekomen op de website van antiek-uurwerk.nl. Hier was het mogelijk om de klok te laten maken en heb telefonisch contact gehad met dit bedrijf.fotos-voor-jan-014-193x300

Wilde wel zekerheid hebben over het feit dat er zorgvuldig met de klok wordt omgegaan, zit er namelijk niet op te wachten dat de klok straks helemaal kapot is. Uiteindelijk hebben hun mijn verzekerd dat er met uitermate hoge zorg aan de klok gewerkt wordt, zelf een handschoen komt eraan te pas om de klok vast te houden. Dit was dan ook voor mij de doorslag dat deze uurwerkmaker het kan en mag realiseren om de klok weer te laten slaan. Ik hoef me nu in ieder geval even geen zorgen te maken…

Overigens is het laten maken van de klok bij hun een stuk voordeliger als dat ik elders gezien had!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %