0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Mocht je toe zijn aan nieuw kantoormeubilair, bijvoorbeeld voor je thuiskantoor of een kantoor wat je voor je bedrijf hebt, dan kan de prijs al gauw hoog oplopen. Je kunt er namelijk voor kiezen om al het meubilair dat je wilt vervangen nieuw te kopen, maar je kunt ook de keuze maken om gebruikt meubilair aan te schaffen. Je zult zien dat dit best wat kan besparen en wie weet houd je dan nog wat geld over om wat meer te investeren in bijvoorbeeld accessoires.

 

Waar kun je terecht

Er zijn vast verschillende plekken waar je terecht kunt voor tweedehands kantoormeubilair, zo ook bij Lamers. Zij beschikken over allerlei A-merken en zijn al ruim 10 jaar bekend als specialist in verkoop en inkoop van gebruikte kantoormeubelen. Door een groot assortiment in tweedehands kantoormeubelen is het voor zowel grote organisaties als wat kleinschalige bedrijven. Je kunt ook zelf ervoor kiezen om meubilair wat jij niet meer nodig hebt bij Lamers in te leveren. Dit hoeven niet alleen bureaus of bureaustoelen te zijn, maar dit kunnen ook archiefkasten en bijvoorbeeld prullenbakken zijn. Allerlei meubilair kan door Lamers opnieuw aangeboden worden.

 

Waarom tweedehands

Gebruikt kantoormeubilair kan goed van pas komen als je bijvoorbeeld krap bij kas zit en even niet zoveel te besteden hebt. Bij Lamers worden alle ingeleverde meubelstukken goed gecontroleerd en hebben daarmee ook verschillende keuringen doorstaan. Als er bepaalde onderdelen niet goed meer werken, dan worden deze vervangen. Ondanks dat ze als tweedehands meubilair worden aangeboden, word je er wel van verzekerd dat de meubelstukken nog steeds naar behoren werken en nog goed genoeg zijn. Na een technische controle worden de spullen zelfs goed gereinigd zodat het meubilair helemaal gereed is om weer opnieuw gebruikt te kunnen worden en een tweede leven te krijgen.

 

Het aanbod

Zoals al genoemd heeft Lamers allerlei A-merken in de aanbieding en ook allerlei verschillend meubilair. Je kunt er terecht voor bureaustoelen, bureaus en voor bijvoorbeeld archiefkasten. Het aanbod is dus erg groot en ook nog eens voorzien van goede merken. Het is voor de portemonnee ook een stuk voordeliger om te kiezen voor tweedehands A-meubilair, dan om te kiezen voor goedkoop nieuw meubilair. De kans dat er dan op korte termijn weer nieuw materiaal aangeschaft moet worden is helaas aanwezig. Bij Lamers wordt er ook zelfs garantie aangeboden op het tweedehands meubilair wat je koopt. Ondanks dat het eerder gebruikt is, willen zij je er toch van verzekeren dat het alsnog meubilair is van goede kwaliteit.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %