0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Bij EIKENvakman.nl vindt u een prachtige collectie eiken tafelbladen. Deze collectie hebben onze ervaren medewerkers met zorg samengesteld en bestaat uit topkwaliteit eiken tafelbladen, met zorg vervaardigd, met precisie afgewerkt en voor een scherpe prijs direct online te bestellen. In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over specifieke eiken tafelbladen, dit keer lichten wij het extra rustieke tafelblad inclusief V-groeven en de ‘lamellen op de kopse kant’ toe. Dit is een prachtig eiken tafelblad waarbij stoer & klassiek elkaar heel mooi aanvullen.

 

Tafelblad met en lamel op de kopse kant, voor een stijlvol accent.

Een prachtig geschaafd & (op)geborsteld eiken tafelblad, dat met de hand vervaardigd wordt door ervaren houtbewerkers, met zorg en oog voor detail! Voor een mooi & klassiek accent is dit tafelblad voorzien van een lamel op de kopse kanten. Onze eiken tafelbladen worden vervaardigd uit geschaafde rustieke eikenhouten planken, die kunstmatig gedroogd zijn (kd 10-12%); Een ideaal vochtpercentage voor binnen gebruik. De breedte van deze planken varieert tussen de 10 en de 20 cm. Deze tafelbladen zijn vervaardigd uit (extra) rustiek eikenhout dat (k)noesten (max 40-45 mm) en scheurtje / scheuren, voor een sfeervol, natuurlijk & levendig eiken eettafel. Deze mooie geschaafde planken worden verlijmd tot een prachtig eikenhout tafelblad. Het tafelblad wordt vervolgens als geheel nogmaals geschaafd en (op)geborsteld. Hierbij wordt het zachte(re) hout aan het oppervlakte verwijderd, zodat de houtnerven (tekeningen, accenten) van het eikenhout duidelijk(er) zichtbaar zijn, voor een natuurlijk & stoer eiken tafelblad met karakter! Daarnaast is er sprake van V-groeven tussen de planken / lamellen. Deze V-groeven, die ongeveer 3 mm diep zijn, geven een extra stijlvol accent aan het eiken tafelblad, een bijzondere combinatie tussen rustiek en klassiek!

Nieuwsgierig geworden, bekijk dan meteen even onze webshop! Naast dit tafelblad kunt u hier – eenvoudig online– een prachtige collectie eiken tafelbladen bekijken & direct bestellen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %