0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Soms verandert er zoveel in je leven dat je deze metamorfose eigenlijk wel móet laten terugkomen in je woonkamer. En waarom ook niet? Jouw leven, jouw huis. Lees verder voor een aantal handige manieren waarop je de nodige verandering in je woonkamer kunt brengen.

Vloer en muren

Misschien is een likje verf voldoende voor je plafond, wanden en deuren, samen met een nieuwe vloerbedekking.. Maar als je voor een specifieke stijl of sfeer gaat, is het wellicht nodig om het een en ander weg te breken en te vervangen. Wanneer je een authentieke, moderne of industriële inrichting wilt, is het belangrijk dat je kleuren en materialen daarop afstemt. Breng consistentie aan voor een schitterend en samenhangend geheel.

Meubels

Nieuwe meubels zijn over het algemeen erg duur. Kijk daarom goed tot hoever je budget reikt en of je een beroep moet doen op de meubelboulevard of juist op Marktplaats. En vergeet de plaatselijke kringloop niet! Je weet immers nooit wat je daar allemaal tegenkomt. Zorg voor degelijk zitcomfort met bijbehorende tafels die passen bij de uitstraling die je voor ogen hebt. Houten meubels kun je zelfs nog overschilderen, indien nodig. En heb je ook aan kastruimte gedacht> Kijk rond in je woonkamer wat daar allemaal in opgeborgen moet worden en zorg dat je voldoende kastruimte hebt voor alles – liever te veel dan te weinig.

Afval

Hoe je ‘t ook wendt of keert, bij zo’n metamorfose komt flink wat afval kijken. Je hebt oude spullen om weg te gooien en puin waar je vanaf wilt. Daarom is een passende container huren het slimste wat je kunt doen. Dat scheelt weer ritten naar de milieustraat en de huur van een aanhanger.

We zijn benieuwd naar het resultaat van je verbouwing!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %