beton cire
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een industriële look in hun woning. Met een beton cire vloer kun je dit regelen en is dit de ideale vloer. Een beton ciré vloer is in verschillende stijlen verkrijgbaar en heeft een echte beton uitstraling. Dit komt doordat het een natuurlijk product is en hierdoor er ook echt uitziet als beton. Beton ciré wordt vooral veel in badkamers gebruikt en is afkomstig uit Frankrijk. Het is dan ook een echte betonstuc en kan worden gebruikt voor vloeren en wanden. Tegenwoordig wordt het door de hele woning gebruikt en zitten hier diverse voordelen aan verbonden. Benieuwd wat de voordelen zijn van een beton ciré vloer? In dit artikel gaan we dit uitgebreid behandelen, zodat je er alles over te weten komt.

beton cire

Voordelen van beton ciré

Als je kiest voor een beton ciré vloer, kun je genieten van diverse voordelen. Ten eerste is de vloer slijtvast en betekent het ook dat de vloer een lange levensduur heeft. De vloer is natuurlijk duur om te plaatsen, maar hier kun je dus lang van genieten. Ten tweede is de vloer waterdicht en kan het gebruikt worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en natuurlijk de keuken. Ten derde is de vloer makkelijk te onderhouden en komt dit doordat de vloer naadloos is gelegd. Op deze manier kan er geen vuil opstapelen in de naden en is het makkelijk om de vloer schoon te maken. Ten slotte is de vloer ideaal voor als je vloerverwarming wilt gebruiken in je woning. De vloer van beton ciré is ook zeer dun, waardoor de vloerverwarming beter en sneller werkt. 

Het enige nadeel is dat een beton ciré vloer behoorlijk wat kost. Dit komt ook doordat er zoveel voordelen verbonden zitten aan een vloer van beton ciré. Een beton ciré vloer kost al snel honderd euro per vierkante meter.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %