Garagedeur opener
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Een automatische deuropener van glas zorgt voor een mooie uitstraling als je ergens binnenkomt. Het komt ruimtelijk over, en maakt zichtbaar wat er in de entree gebeurt. Een automatische deur is hygiënisch en comfortabel. Je hoeft de deur namelijk niet meer met je handen aan te raken, waardoor je minder bacteriën meedraagt. Je hebt hierbij keuze uit een drukknop of een contactloze schakelaar. Bij een drukknop gaat de deur open wanneer je op de knop drukt, en hij gaat vanzelf weer dicht. Dit gebeurt door middel van een detectiesensor. Als iemand in een rolstoel zit of slecht kan lopen, dan is het fijn dat de deuren automatisch open en dichtgaan.

Deurautomaat

Bij de entree van een flatcomplex staat vaak een straatkast, en de deuren gaan automatisch open met een tag lezer of schakelaar. Omdat de automatische deur digitaal geprogrammeerd wordt, hoef je geen ingewikkelde apparatuur te gebruiken. Je kunt het systeem makkelijk zelf aanpassen indien nodig. Wanneer er spanningsuitval is, dan sluit de automaat uit zichzelf. Je kunt de deur nog wel open en dicht maken met een noodaccu. Het voordeel van een deurautomaat is dat hij op elke deur gemonteerd kan worden. De enige voorwaarde is dat de deur automatisch open en dicht moet kunnen. De deurautomaat wordt aangesloten op de intercom, zodat je de deur van binnenuit kunt openen.

Veiligheid bij automatische deuren

Je wilt uiteraard voorkomen dat ongenodigde gasten zomaar het gebouw in kunnen komen. Om dit te voorkomen, kun je tags gebruiken. Hiermee kan alleen degene die een tag heeft de deur openen. Daarnaast kun je met tags ook een tijdslot instellen. Op die manier kan het gebouw overdag toegankelijk zijn, maar ‘s avonds is het alleen open voor degene met een tag. Personen die geen tag of sleutel hebben, kunnen dan niet meer naar binnen. Ideaal dus om je gebouw veilig te houden en inbrekers te weren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %