vrouw is bezig met verhuizen
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Wanneer je gaat verhuizen, wil je dit natuurlijk zonder al te veel stress laten verlopen. Daarom kun je vast wel wat tips gebruiken wanneer jij nog geen ervaringsdeskundige bent of wanneer al jouw verhuizingen tot dusver niet zo soepeltjes gingen. Het begint in ieder geval met een goede organisatie. Door op alle fronten te zorgen dat het goed georganiseerd is, weet iedereen waar alles heen moet. Dit kan bijvoorbeeld al simpel door een getal op de doos te zetten of door gebruik te maken van verschillende kleuren. Zo weet je verhuizer waar de doos of dozen heen mogen en hoef je niet achteraf nog te gaan slepen. 

Welke hulp schakel je in?

Bedenk goed wat voor hulp je inschakelt. Wil jij bijvoorbeeld gebruik maken van Holland Movers of van de hulp van verhuisbedrijf Delft, dan is het goed om alles klaar te hebben staan, zodat zij alles snel en vakkundig van de ene woning naar de ander kunnen brengen. Wanneer jij besluit om het zonder een verhuisbedrijf te regelen, kun je beter zorgen voor het aantal mensen dat jij kunt delegeren, zodat jij niet helemaal gek wordt van alle mensen en zodat jij het overzicht kunt bewaren. Door ieder persoon een eigen serie dozen mee te laten nemen, blijft het voor iedereen overzichtelijk. 

Begin op tijd

Het is onwijs belangrijk en slim om echt op tijd te beginnen met het voorbereiden. Wanneer je alles op de dag van verhuizing of in de laatste week nog in moet pakken, is de kans groot dat jij al snel met de handen in het haar zit en kun jij de stressloze verhuizing wel vergeten. Begin daarom al maanden van te voren met het inpakken en uitzoeken van spullen die jij niet vaak nodig hebt. Begin daarna met de spullen die jij niet zo vaak gebruikt en ga in de laatste weken pas aan de haal met de spullen die je wel vaak gebruikt. Vaak kun je wel een paar dagen zonder deze spullen leven, maar ben je wel stressvrij. 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %