Inbouw garderobekast
0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Heb je inmiddels weer behoefte aan een nieuwe kast, maar wil je echt iets unieks? Overweg dan de schuifdeurkast op maat bij De Graaf. Bij De Graaf kun je je eigen schuifdeurkasten compleet ontwerpen. Van groot tot klein en van zwart tot wit. Er zijn tal van mogelijkheden bij de kasten van De Graaf.

Vakmanschap sinds 1975

Als je ‘kasten’ en ‘De Graaf’ hoort denk je waarschijnlijk gelijk aan meubelzaak. Het zal je aangenaam verrassen om te weten dat dit absoluut niet zo is. De Graaf specialiseert zich uitsluitend in kasten. Het Vlaardingse familiebedrijf is inmiddels al 45 jaar lang een expert op het gebied van kasten. Hoewel vloeren, wanden en plafonds ook verkrijgbaar zijn bij De Graaf is de schuifdeurkast op maat bij De Graaf toch écht wel de fundering van het bedrijf.

kast op maat

Hoge kwaliteit, hoge service

Als u een schuifdeurkast op maat bij De Graaf laat maken dan hangt hier natuurlijk een fiks prijskaartje aan als u het vergelijkt met de Ikea bij u in de buurt. Voor die prijs krijgt u echter wel een topkwaliteit kast gepaard met een uitstekende service.

 

De ontwerp adviseurs van De Graaf gaan namelijk samen met u aan de slag om tekening te maken van uw droomkast. Eenmaal klaar met een concept wordt de tekening digitaal verwerkt tot een 3D-projectie. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp, dan wordt het direct naar de productieafdeling gestuurd. Binnen no-time wordt een team van montage specialisten naar uw huis gestuurd om de kast voor u te installeren. Dat betekent dat u ook nog eens geen moeite hoeft te doen!

 

Hoeveel kost dat nou, zo’n maatwerk schuifdeurkast?

Het is onmogelijk om een exacte prijs of überhaupt een indicatie te geven. De prijs varieert namelijk per formaat, vorm, kleur & aantal onderdelen. Sommigen willen bijvoorbeeld verlichting aan de binnenkant van de kast terwijl anderen dat verschrikkelijk vinden. De ene persoon vindt het prachtig als de schuifdeur een spiegel aan de buitenkant heeft terwijl de ander juist een spiegel aan de binnenkant wil. Het mooie aan een schuifdeurkast op maat bij De Graaf is dat al deze wensen mogelijk zijn. Het vervelende is dus dat er pas een concrete prijs gegeven kan worden als u eenmaal in de showroom een selectie van voorkeuren heeft gemaakt.

kast laten maken

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw nieuwe kast goed past in huis. Er moeten dus duidelijke en nauwkeurige metingen worden gedaan van de positie waar de kast uiteindelijk gestald wordt. Als je hier moeite mee hebt biedt De Graaf gelukkig een inmeetservice aan waarbij montagespecialist uw ruimte komt opmeten. De montagespecialist weet ook precies wat er wel en niet mogelijk is voor uw schuifdeurkast op maat bij De Graaf.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %