0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

logo_header (1)

De afgelopen weken zaten we met een dilemma, omtrent de badkamer. We wisten niet goed hoe dit gingen aanpakken. Na een online zoektocht zijn we uiteindelijk uitgekomen op Sanitair online Hoekbad waar we bijna honderd hoekbaden zagen. Tezamen met deze ruime keuze bieden ze ook vele A-merken, zoals Bette, Bruynzeel en Duscholux. Maar, ze bieden ook andere A-merken zoals Hoesch, Ideal Standard en Kaldewei. Naast de voorgaande A-merken bieden ze nog meer A-merken, zoals Laufen, Plieger en RIHO. Hieronder heb ik alvast een tweetal hoekbaden toegevoegd die ik tot mijn favoriet bestempel.

341771_1

 

De bovenste afbeelding is een hoekbad van Kaldewei, en meer specifiek van het type Punta Duo. De onderste afbeelding is een hoekbad van Bette, en zogezegd een hoekmodel.

341256_1

Uitgebreid aanbod vind je bij Sanitair Online

Veel mensen zullen het met me eens zijn: als je eenmaal aan een klus begint zullen er meerdere klussen bijkomen. Daarom is Sanitair Online ook zo’n goede aanbieder. Ze bieden niet alleen vele verschillende hoekbaden aan, maar vrijwel alles op het gebied van sanitair. Zo bieden ze naast baden ook douches en toiletten aan. Maar, ook douchesystemen en alles op het gebied van verwarming. In mijn geval hoef ik in ieder geval niet meer verder te kijken: ze bieden alle A-merken, en veelal tegen een scherpe prijs. Het schijnt dat ze een soort van groothandel zijn waardoor ze hun prijzen zo laag kunnen houden. Maar, je hoeft niet beperkt te blijven tot enkel het bezoeken van de website en diens online afbeeldingen en tekst. Je kunt ook in een van de showrooms je favoriete sanitair item bekijken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %