0 0
Read Time:59 Second

Mijn oude horeca parasols moesten weer vervangen worden door nieuwe. Gelukkig konden mijn oude horeca parsols het volhouden door weer en wind. Het is nu een aantal jaar geleden dat ik de parasols aan heb geschaft en eigenlijk zijn ze nu op.

op zoek naar een bedrijf

Er waren wel een aantal bedrijven waar ik de horeca parasols kon gaan bestellen, maar er waren bijna geen bedrijven die de horeca parasols op maat konden laten maken met het logo erop. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Xterior.

Met een van de specialisten van Xterior heb ik een afspraak gemaakt, zodat er kon worden gekeken naar de bevestiging van de horeca parasols. De afmetingen zouden tijdens de afspraak ook nog genoteerd worden.

horecaparasolSamen met de specialist heb ik een hele mooie parasol uitgekozen. Het bevestigen van de horeca parasols zou gelukkig ook geen probleem meer zijn.

Een week later werden de parasols bij mij afgeleverd. Het logo van mijn restaurant stond er ontzettend mooi op. Gelukkig was het logo goed zichtbaar, zodat iedereen kan zien dat het terras bij mijn restaurant hoort.

Met de service en kwaliteit ben ik ontzettend tevreden.

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %