industriele stoelen
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second


Interieur is een echte kwestie van smaak. Je kan je interieur zien als een verlengstuk van je persoonlijkheid. Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende interieurstijlen, waardoor het lastig is om je persoonlijkheid om te zetten in de juiste interieurstijl. Om je een handje te helpen bij het uitkiezen van de juiste interieurstijl hier een aantal tips.

 Laat jezelf inspireren


De eerste tip is om jezelf te laten inspireren. Voordat je een interieurstijl kiest is het belangrijk om te weten wat je echt mooi vindt. Pinterest is hierbij een handige tool. Op Pinterest kan je namelijk zogeheten boards creëren, waarop je ideeën kunt opslaan. Zo kun je erg eenvoudig de interieur ideeën en designs die je mooi vindt opslaan op dat board. Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van interieur wat jij mooi vindt en jouw smaak.

industriele stoelen

 Mix verschillende stijlen


Waarschijnlijk ben je er na het creëren van een Pinterest board achter gekomen dat je niet 1 duidelijke stijl hebt. Echter is dit helemaal niet erg. Het is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet verboden om verschillende interieurstijlen te combineren. Juist door interieurstijlen te combineren kun je jouw persoonlijkheid laten doorvloeien in het interieur. Natuurlijk moeten de elementen die je gebruikt om de gecombineerde stijl tot leven te wekken wel bij elkaar passen.

 Waar moet je op letten bij het combineren van interieurstijlen?

Dus je weet welke stijlen je wilt combineren? Mooi, dan is stap 1 gelukt. De volgende stap is het daadwerkelijk combineren van de 2 stijlen en het vormen van 1 geheel. Deze stap kan nogal eens lastig zijn. Zorg er in elk geval voor dat de kleuren en materialen van de meubels en accessoires bij elkaar passen. Heb je bijvoorbeeld grove, fel blauwe industriele stoelen? Dan staat dit niet mooi bij een tafel in een andere uitsprekende kleur, maar juist meer bij een tafel met een rustige kleur, zodat de stoelen eruit springen. Heb je echter rustige industriele stoelen dan kan je wat meer risico nemen met je tafel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %