0 0
Read Time:59 Second

Vanaf vorige week zijn wij de trotse eigenaren van ons gekochte stulpje. Nu dat we nog druk aan het zoeken zijn naar diverse bouwliederen die het werk voor ons uit handen nemen hoopte ik het via internet te vinden. Het feit dat we nu de woning leeg kunnen bekijken schrik ik beste wel van, had nooit verwacht dat er zoveel gebreken te vinden is…

Ook het dak dient een nodige renovatie te hebben,dit nadat we hebben gemerkt dat de lekkage wat groter is als dat ik had verwacht. Helaas maar ook hier moeten we een dakdekkersbedrijf Almere en omstreken voor zien te vinden. Doordat ik toch al aan het zoeken was geweest op het internet kwam ik vrij snel terecht op de website van  S.K. Fleur. Hier is het dan ook mogelijk om hun snel in te huren om dit probleem te verhelpen. Gelukkig waren ook de kosten om het aan te pakken bij hun aan de lage kant! 

tile-707888_960_720-300x179

Hun hebben het dak dan ook goed weten te repareren waardoor we hier voorlopig niet meer naar om hoeven te kijken. Nou nog de keuken plaatsen en dan kunnen we eindelijk onze meubels over verhuizen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %