0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

nl_logoGegroet, welkom allemaal op mijn blog. Ik heb vandaag nog een goede tip op gebied van verlichting. Ik adviseer graag mensen over hun interieur en kan mij inmiddels wel een ervaringsdeskundige noemen. Ik heb zelf al veel verbouwingen achter de rug. Ook heb ik in het verleden veel vrienden geholpen met het verbouwen en inrichting van hun nieuwe woningen. Maar terugkomend op de verlichting. Ik wel vandaag het onderwerp LED lampen bespreken. Ik zie steeds vaker in huishoudens dat dit type verlichting gebruikt wordt. De LED lamp brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Ik zal er vandaag een paar behandelen. Ook zal ik onderaan dit blog een handige link zetten waar je goedkoop verlichting kunt kopen. Iets wat zeer welkom is als je in de verbouwing zit, de kosten zijn namelijk dan toch al hoog genoeg.

Waarom zou je voor LED verlichting kiezen

osram-parathom-mr16-advanced_osr-led-mr16-adv-20Ik begin eerst met de afkorting LED, deze staat voor Light Emitting Diode. Dit type lamp bestaat uit elektronische componenten en wordt wanneer het stroom krijgt verlicht. Deze lamp is ten opzichte van andere zoals de ouderwetse gloeilamp of de verouderde halogeenlamp meerdere voordelen. Om er geen lang verhaal van te maken zal ik de voordelen opsommen:

  • Lange levensduur van 15.000 tot 50.000 uur. Gloeilampen hebben slechts een levensduur van 1.000 uur.
  • Doordat de lampen langer mee gaan en minder energie verbruiken kunt je veel geld besparen op uw energierekening.
  • Led lampen verbruiken veel minder energie, tot wel 80% ten opzichte van gloeilampen.
  • Geen chemicaliën en daardoor veel milieuvriendelijker.

philips-ledtube-instantfit-electronic-ballast-(master)_ledtubevlehf-20Je kunt dus zien dat wanneer je met de tijd mee wil je dit type verlichting het beste aan kunt schaffen Zoals eerder vermeld kun je dit het best doen wie lampdirect.nl. Ik ben op deze website uitgekomen omdat zij een groot aanbod hebben voor een goede prijs. Ben jij hier ook tevreden mee? Laat dit dan graag even weten.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %