0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

logoAfgelopen jaar ben ik verhuist. In mijn tuin zat nog steeds de tuin erin van de mensen die voorheen erin zaten. Nu ik een beetje had gespaard vond ik weleens tijd om de tuin flink aan te pakken. Ik ben toen wat gaan kijken op internet en zag heel veel leuke dingen. Op een gegeven moment kwam ik op www.olijfboom.nl en daar hadden ze hele leuke acties. Erg voordelige prijzen en daar ook nog eens 50 procent korting op. Kortingen zijn altijd leuk, dus toen heb ik er gelijk een gekocht. Ik hoefde maar een paar dagen te wachten voordat ik hem thuis had. Nu hij in de tuin staat ziet het er echt heel leuk uit. Het is verschilt zoveel met andere tuinen van andere mensen. Vaak zie je bij mensen standaard bestrating meteen tuinhuisje, maar met zo’n boom ziet er totaal anders uit.

Mijn ervaring met dit bedrijf.  aktie-40

Vanaf het moment dat ik een boom bestelde bij www.olijfboom.nl liep alles vloeiend. Ze waren erg duidelijk met het betalen. Ook het betalen was erg veilig. Ik hecht daar veel waarde aan, want zodra ik het niet vertrouw kap ik gelijk af. Dat was dus allemaal goed verzorgd. Als je daar ook nog eens zo’n voordelige prijs bij krijgt en zo’n snelle bezorging verdient dat in mijn ogen een groot compliment. Heel erg bedankt.

palmen_olijven_001

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %