Betonnen Bloembakken
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Als ik vroeger over betonnen bloembakken hoorde, moest ik altijd denken aan ruwe witte betonnen bakken waar je dikke keitjes in zag zitten. Maar ik heb via internet ontdekt dat betonnen bloembakken er best wel strak en modern kunnen uitzien. Ik heb gekozen voor een paar grijze vierkante bakken. Ik heb ze op de scheiding tussen mijn terras en mijn graspartij geplaatst. Ze geven aan mijn tuin een moderne uitstraling en creëren toch een gezellige sfeer op mijn terras. Ze sluiten goed aan bij de betonlook vloer in mijn woonkamer en het betonnen tafelblad van mijn tuintafel. Betonnen Bloembakken

Mijn tuin als tweede thuis

Mijn overdekt terras is een extra woonkamer geworden. Nu, met de mooie bloembakken, is het een stuk gezelliger geworden. De bloembakken zijn een mooie afscheiding, zonder het zicht op de tuin te verliezen. Ik plant er regelmatig andere bloemen in, in functie van het seizoen. Zo heb ik altijd mooie bloemen dichtbij huis. Ook in de winter heb ik geniet van deze bloembakken. Ik kijk er vanuit de woonkamer op uit. Ik ben heel blij met deze aankoop en ik zou ze niet meer willen missen. Ik denk dat ik nog een reeks kleinere bloembakken in gelijkaardig beton zal aankopen. Deze kan ik dan verspreiden over de rest van de tuin en zo een sfeervol geheel creëren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %