0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Wilt u advies over welke keramisch parket ideaal is voor uw situatie? Bezoek dan eens Tegels33.nl. Tegels33 is al jarenlang een van de grootste online aanbieders van tegels. De klantenservice bestaat uit experts die verstand van zaken hebben en die u graag adviseren over de juiste tegels. Via de webwinkel kunt u online chatten, de chat is tijdens kantooruren altijd beschikbaar. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Laat u uw binnenkort adviseren door een van de Tegels33 medewerkers? Bekijk snel de webwinkel en bestel snel en eenvoudig jouw keramisch parket online!

Voor iedere toepassing het juiste keramisch parket; Tegels33.nl. Of u nu zoekt naar tegels voor in de woonkamer, badkamer, keuken of toilet; bij Tegels33 vindt u altijd wat u zoekt. Het assortiment van tegels is erg ruim en divers. De showroom is gevestigd in Venlo. Daar kunt u meer dan 50 tegels bekijken die zijn verwerkt als tegelvloeren, en ook een aantal tegels die als wand zijn verwerkt. Het aanbod is erg divers, zo zijn er ook tegelstroken, mozaïektegels en natuursteen tegels te bekijken in de showroom. Ook voor tegel toebehoren zoals de voegmortel of tegellijm kunt u gewoon terecht op Tegels33.nl

Voor de beste prijzen, is het zeker verstandig om te bestellen bij Tegels33.nl. Alle prijzen die online staan tentoongesteld op de webwinkel zijn per m². Om je zekerheid te geven wordt bij Tegels33 de laagste prijsgarantie gegarandeerd! De gewenste tegels worden door heel Nederland (excl. Waddeneilanden), Duitsland en België bezorgd. Er worden vaste verzendkosten berekend en besteld u meer dan 40 m², dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Bekijk snel het aanbod van Tegels33 en maak uw besluit. U kunt eenvoudig online of in de showroom uw tegels naar wens bestellen. Zijn de tegels op voorraad? Binnen 1 á 2 werkdagen in huis!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %