0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Afgelopen maand heb ik een compleet nieuwe tuin aan laten leggen door aannemer oosterhout. Ik hoorde veel goede verhalen over het bedrijf en dat gaf ook echt de doorslag. Zo hoorde ik dat ze erg voordelig zijn, kwaliteit leveren en daarnaast ook nog eens een goede service hebben. Dat zijn drie punten waar ieder persoon op let. Op de website stond het telefoon nummer vermeld, waar ik vervolgens heen heb gebeld. Telefonisch hebben we gelijk een afspraak gemaakt of een indicatie te krijgen van de kosten. 

De offerteaannemer oosterhout

De volgende dag kwamen ze al langs om de kosten te berekenen van de tuin. Wat betreft de kosten was het supernetjes. We maakte toen een afspraak om de week daarna aan de tuin te beginnen. Tijdens het verbouwen kon je merken dat ze ervaring hebben. Ze werken erg netjes, maar ook snel! Ze zijn in totaal 1 week bezig geweest met het verbouwen van de tuin. Als je had gezien hoeveel werk het was, dan vind ik dat ze een groot compliment verdienen. Ik ben ze daarom ook enorm dankbaar voor het resultaat!

barEcht een aanrader.

De laatste tijd krijg ik veel leuke reacties over de tuin. Dit is allemaal te danken aan aannemer oosterhout. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij verbouwklussen. Ze zijn heel allround en kunnen vrij snel beginnen met de verbouwing. Kijk daarom op de website voor meer informatie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %